12. Festiwal Biegowy w Piwnicznej Zdroju

Nagrody, nagrody, nagrody!

Miniony tydzień przyniósł kolejną porcję elektryzujących wiadomości z frontu przygotowań do tradycyjnie najlepszej, pewnie znów największej i na sto procent najbardziej uśmiechniętej imprezy biegowej w Polsce, czyli 12. Festiwalu Biegowego.

Od tego roku Festiwal organizujemy w najpiękniejszym miejscu świata – przyjaznych też rowerzystom i rolkarzom, bezkresnych, wypielęgnowanych i pełnych atrakcji terenach Nakła nad Popradem w PIWNICZNEJ-ZDROJU – naszej nowej stolicy biegów górskich. Znamy już pulę nagród. To ponad 450 tysięcy złotych!

– Suma nagród finansowych jakie przygotowaliśmy dla uczestników 12. Festiwalu Biegowego w Piwnicznej-Zdroju to 300 tysięcy złotych – zdradza Anna Czerwińska, prezes Fundacji Festiwal Biegów. – Dodatkowo mamy nagrody rzeczowe o wartości 90 tysięcy złotych i samochód od firmy KORAL, o wartości 65 tysięcy złotych.

Samochód zostanie rozlosowany ostatniego dnia 12 Festiwalu Biegowego w Piwnicznej-Zdroju wśród tych, którzy ukończą przynajmniej jeden z biegów o dystansie co najmniej 10 kilometrów.

Nagrody finansowe otrzyma ponad 300 biegaczy w klasyfikacjach generalnych i wiekowych. Nagrody rzeczowe wręczymy 150 biegaczom!

Od kilku dni zbieramy też opinie w #akcjasezamki : ) Przygotowujemy bowiem nowe, bogatsze menu w punktach serwisowych. Co proponujecie? Dajcie znać! Uwaga! Najniższe progi cenowe obowiązują tylko do końca czerwca, więc najwyższa pora na rejestrację na 12. Festiwalu Biegowym w Piwnicznej-Zdroju. Kto przegapił zniżki na Dzień Dziecka, może jeszcze zyskać 20-procentowy rabat od obowiązujących cen dzięki Anbasadorom Festiwalu Biegów. Jak to zrobić? Przeczytajcie. Polecamy trening z Karolem Nowakowskim: Pobierz PDF. Już niebawem kolejna porcja najnowszych wiadomości! Festiwalbiegowy.pl Rejestracja

Fundacja Festiwal Biegów

ul. Solec 85/33 | 00-382 Warszawa