KORONA POLSKICH PÓŁMARATONÓW 2018

Są już pierwsi zdobywcy Korony Polskich Półmaratonów

Już 138 osób jest w posiadaniu medalu Korony Polskich Półmaratonów w 2018. W tym roku nastąpiła spora zmiana. Medal jest w drewnianym etui, przez co prezentuje się bardziej ekskluzywnie. Niestety takie rozwiązanie powoduje że nie będzie nadruku nazwiska, ale kto ma w pobliżu firmę grawerską może to zrobić bezpośrednio na medalu.

Nowa formuła zgłoszeń sprawia że nie musicie wysyłać skanów wniosków mailem czy pocztą. Prośba o dokładne, a raczej pełne wpisanie adresu do wysyłki. Wypełnijcie go wchodząc na stronę http://www.zmierzymyczas.pl/koronapp/edit/1/korona-2018.html Taka forma rejestracji sprawia że swoje dane możecie edytować np. dopisując kolejne połówki. Ale przede wszystkim macie praktycznie codziennie uaktualnianą listę zdobywców http://www.zmierzymyczas.pl/koronapp/1/korona-2018.html ustawioną w kolejności jej zdobycia. Możecie listę ustawiać alfabetycznie, zdobywców złotej korony, wyszukiwać nazwiska. Po wniesieniu opłaty będziecie widzieć swój status tzn. czy już jesteście zweryfikowani, czy i kiedy medal został wysłany (obecnie odbywa się to na bieżąco) lub przybliżony termin kiedy to nastąpi (w przypadku jednorazowej dużej ilości zgłoszeń). Mamy nadzieję że ta forma zmniejszy ilość zwrotów – średnio list do adresata dociera po 5 dniach (Warszawa 2 tyg.). Jeżeli przewidujecie dłuższą nieobecność prześlijcie informację na adres lancman@wkbmeta.pl w jakim terminie wysłać medal.

Osoby które planują zdobycie złotej korony, a chcący wcześniej otrzymać „zwykłą” muszą wnieść opłatę dwukrotnie.

REGULAMIN KORONY POLSKICH PÓŁMATONÓW 2018

LISTA POSIADACZY KPP 2018