Obejrzyj jeszcze raz „Bitwę Drużyn” podczas Praga Maraton

„Dramat nie kończy się po zakończeniu pierwszego, ale kiedy ostatni kończy!” To była główna idea Bitwy Drużyn, maratonu w nowej wersji. Zaprosiliśmy 32 najlepszych maratończyków na świecie, lecących do Pragi w pełni świadomych rewolucyjnego wydarzenia, w którym będą uczestniczyć. W pierwszej bitwie drużyn zderzyły się 4 drużyny wyróżniające się kolorami i unikalnymi numerami startowymi.

To zupełnie inny sposób organizacji biegu maratońskiego. Bardziej ekscytujące, więcej zaangażowania dla ludzi, bardziej konkurencyjne dla biegaczy, większa oglądalność w telewizji.

Maraton w Pradze był pełen niesamowitych emocji, innowacji i chęci do przesunięcia granic. A ponieważ chcemy pokazać Ci to niesamowite doświadczenie i sprawić, że poczujesz się jak byś był częścią tego wydarzenia, przygotowaliśmy ekskluzywny dokument. Zobaczysz najlepsze momenty Praskiego maratonu, ale także ludzi, którzy stworzyli to rewolucyjne wydarzenie i ile pracy w to włożyli. Obejrzyj dokumentalny film ”Battle of The Teams”,

Obejrzyj teraz jeszcze raz.

RunCzech Team