RUSZYŁY ZAPISY NA JUBILEUSZOWĄ 10 EDYCJĘ DOZ MARATON ŁÓDŹ

Przed nami kolejna 10 już edycja DOZ Maraton Łódź. Jak zawsze przygotujemy dla Was szybką i ciekawą trasę przebiegającą przez najciekawsze miejsca wciąż zmieniającej się i piękniejącej Łodzi. Wierzymy, że 19 kwietnia 2020 r. padnie rekord frekwencji i ci zawodnicy, którzy jeszcze nigdy nie biegali w łódzkiej imprezie, wybiorą DOZ Maraton, tak bardzo chwalony przez biegaczy za szybką trasę i niepowtarzalną atmosferę.

Meta jak co roku usytuowana będzie w Atlas Arenie, gdzie finisz zawsze jest tak wspaniałym i niepowtarzalnym przeżyciem. Jubileuszowa edycja, to dużo niespodzianek o których będziemy informować na FB i stronie www imprezy. Mamy dla Was też kolejną propozycję w programie. Dla tych, którzy jeszcze nie czują się na siłach aby pokonać królewski dystans a 10 km to trochę za mało, mogą zmierzyć się z dystansem półmaratonu w dwuosobowej sztafecie. Ale do tego zawodnicy startujący w 2 osobowej drużynie Half&Half Maraton oprócz sklasyfikowania w sztafecie, mogą rywalizować o zwycięstwo indywidualne na dystansie półmaratońskim. Wszystkie szczegóły znajdziecie na nowej stronie DOZ Maraton Łódź w regulaminach poszczególnych biegów.

Wierzymy, że 19 kwietnia 2020, podczas 10 edycji, 10.000 zawodników wyruszy na trasy wszystkich biegów podczas DOZ Maraton Łódź.

Zapisy na www.lodzmaraton.pl

Zapraszamy!!!