ZESPÓŁ ASICS FRONTRUNNER POSZUKUJE NOWYCH CZŁONKÓW PROJEKTU!

APLIKUJ TERAZ I ZOSTAŃ JEDNYM Z AMBASADORÓW RUCHU ASICS.

Zespół ASICS FrontRunner poszukuje 200 nowych członków na całym świecie. Drużyna składająca się z naprawdę wyjątkowej i zróżnicowanej grupy ludzi, obejmująca członków o nietuzinkowych umiejętnościach. Społeczność przyjmuje aplikacje od wszystkich osób, które mają pasję do biegania i ruchu.

Zespół powstał w 2010 roku i od tego czasu stał się globalną społecznością z ponad 700 członkami z 30 różnych krajów. Dążąc do tego, by poruszyć świat, grupa biegaczy nie tylko trenuje i ściga się razem, ale rozwija się, dzieląc się swoim doświadczeniem, wiedzą i motywacją z ludźmi dookoła. Od amatorów po profesjonalistów, od studentów po trenerów, każdy ASICS FrontRunner wierzy w inspirowanie i wspieranie się wzajemnie, aby żyć i dzielić się filozofią ASICS polegającą na osiągnięciu „zdrowego umysłu w zdrowym ciele” poprzez ruch.

W zespole nie chodzi wyłącznie o wygrywanie wyścigów. Historie takie jak syn biegnący w maratonie z mamą na wózku inwalidzkim, grupa 10 biegaczy o zupełnie innym pochodzeniu pomagających sobie w szalonej przygodzie biegnąc z Londynu do Paryża i wiele innych przypadków pokazuje, że chodzi o prawdziwego ducha sportu bardziej niż o osiągnięcia.

„Zespół ASICS FrontRunner ożywia ducha ASICS. Naprawdę wierzymy w siłę naszego autentycznego projektu ambasadorskiego, ponieważ inspiruje, motywuje i edukuje naszych konsumentów w zakresie wartości marki ASICS. Różnorodność zespołu odzwierciedla nasz cel, jakim jest bycie firmą numer jeden dla wszystkich, którzy biegają. ”- powiedziała Linda van Aken, wiceprezes kategorii Running i Apparel w ASICS Europe.

Aby dołączyć do zespołu, kandydaci powinni mieć autentyczną pasję do biegania i sportu. Powinni być prawdziwymi graczami zespołowymi, którzy lubią angażować się w społeczność, aby wspierać i inspirować innych. Biegacze mogą znaleźć wszystkie istotne informacje i złożyć wniosek o dołączenie do społeczności ASICS FrontRunner, odwiedzając następującą stronę:

Faza składania wniosków rozpoczyna się 15 stycznia 2020 r. i zakończy 9 lutego.