Kolejne, niesamowite wydarzenia spod znaku RunCzech!

Tak jak organizatorzy RunCzech zapowiedzieli, tak zrobili wprowadzając do kalendarza imprez dwie nowe imprezy:

18-19 lipca – Runway Run Prague
1 sierpnia – Brewery Run by Birell

Uczestnicy będą mieli możliwość biegania w miejscach, do których na co dzień dostęp jest zabroniony. Trzeci z biegów z serii „Runway” odbędzie się w Pradze. 5K Sunset Run odbędzie się 18 lipca w sobotę. Dzień później odbędzie się 5K Breakfast Run, a następnie biegi dzieci i młodzieży oraz biegowa zabawa dla całych rodzin.

W Pilznie natomiast uczestnicy będą mieli do dyspozycji doskonały browar Birrel, uwielbiany przez miłośników piwa i samych biegaczy, którzy znają markę z innych imprez organizowanych przez RunCzech. Poza tym możliwości biegania dla innych uczestników będą bardzo szerokie – Family Run, Bambini Run i bieg na 5km dopełnią reszty biegowej oferty. Każdy będzie miał również możliwość zwiedzania browaru łącznie z jego piwnicami. Poza tym obok samego biegania będą inne imprezy towarzyszące.

www.runczech.com

Brewery Run_Pilsen

Zapraszamy Was i wasze rodziny na letnie imprezy z cyklu RunCzech!